Over Michael Brouwers

"Mijn passie is hout, traditioneel vakmanschap en het bouwen van oplossingen waar je jarenlang plezier van hebt."

Mijn werkwijze en motivatie

“Hout en het traditionele vakmanschap, dat is mijn passie. Een passie die ik dagelijks inzet om bijzondere producten te maken. Dit doe ik op een persoonlijke en betrokken manier. Ik neem de tijd om te luisteren naar het verhaal en de wensen van mijn klanten. Ik lever wat ik beloof en zet mij in om iets bijzonders te creëren.”

Alles wat gemaakt kan worden uit hout wordt door mij gebouwd. Van een veranda en schuur, tot overkappingen, schuttingen en meubilair. Ik creëer een mooi, tijdloos en eerlijk product waar je jarenlang plezier van hebt.”

Het proces

Ik werk in een aantal vaste stappen

01
Wensen bespreken

Ik kom persoonlijk bij je langs om je wensen en ideeën te bespreken.

02
Persoonlijk advies

Ik denk met je mee en geef je tips en adviezen om tot het beste resultaat te komen.

03
Offerte

In een offerte breng ik het kostenplaatje, de uitvoering en benodigdheden duidelijk in kaart.

04
Planning

Samen maken we een planning. Denk hierbij aan de oplevering en de werktijden op locatie

05
Uitvoering

Na goedkeuring van de offerte en de opdrachtbevestiging start ik met de bouw van jouw project.

06
Oplevering

Samen nemen we door wat er precies is uitgevoerd. Ook geef ik advies over het onderhoud en praktische tips.

‘Michael staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Michael denkt met je mee, biedt kwaliteit en staat voor hetgeen hij belooft en levert.’